Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syrligt - söt krusbärscurd

 
Skriv ut

Gillar man krusbär gillar med denna curden! Enkel fakta och god att äta på nybakat bröd. Förnyat!!!

Ingredienser

Instruktioner

Mosa krusbären ordentligt genom en finmaskig sil. Lägg i en skål som tål värme tillsammans med råsocker och smör. Sätt skålen på en kastrull med kokande vatten och låt det smälta samman ordentligt. Rör ner äggulor och låt det tjockna, tar ungefär 30 minuter. Rör då och då. Glöm inte kolla vattenmängden! Häll över i en väl rengjord burk och förvara i kylskåp där curden kommer fasta till sig ytterligare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.