Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Systrarna Anna och Charlottas chokladmousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chokladmousse som dekoreras med riven choklad och bär. Låt stå i kylskåpet minst fyra timmar innan servering

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck äggen och lägg 3 gulor i en skål och 3 vitor i en annan.
  2. Bryt sönder chokladen i mindre bitar och smält den i vattenbad.
  3. Blanda i råsocker. Rör ner gulorna, en i taget.
  4. Vispa äggvitorna till fast skum och rör ner i chokladblandningen.
  5. Häll upp i portionsglas, täck med plastfolie i kylskåpet fyra timmar före servering.
  6. Garnera med riven choklad och/ eller bär före servering.
  7. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.