Bli inte förvånad när du sätter skeden i den färdiga kakan att kaffet har sjunkit till botten och blivit till en härlig sås.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Smörj en ugnsform.
- Smält smör och choklad i en tjockbottnad kastrull över låg värme. Blanda med socker i en bunke.
- Blanda vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och salt.
- Rör ner i smeten tillsammans med mjölken och blanda till en slät smet. Häll den i formen.
- Blanda socker, farinsocker och kakao och strö över jämnt över kaksmeten. Avsluta med att hälla det varma kaffet över smeten. Blanda ej.
- Grädda i ugnen i 40 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig i mitten.
- Strö över kokos och servera varm med vaniljglass.
Publicerat den
5 december 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
God men väldigt mäktig! (Ta små bitar^^)