Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Systrarna Eisenmans muskovadotryffel

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Det som är så underbart med tryffel - förutom att det är gudomligt gott - är att det är så himla enkelt att göra och att man kan variera med så många smaker. Här är en med muskovadosocker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka chokladen fint och lägg i en bunke.
  2. Koka upp grädde, socker och smör. Häll över chokladen. Låt stå i några minuter utan att röra.
  3. Blanda sedan försiktigt tills all choklad har smält.
  4. Låt tryffelkrämen svalna i rumstemperatur. Häll den i en form klädd med bakplåtspapper. Ställ sedan in den i kylen.
  5. Skär tryffelmassan i bitar och vänd dem i kakao. Förvara dem svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.