Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Systrarna Eismans fluffiga polkapaj

 
Skriv ut

Servera gärna med en varm chokladsås

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kör kakor, kakao och smör i en matberedare. Tryck ut smulblandningen i en springform. Ställ in i frysen.
  2. Vispa grädden och blanda försiktigt med marshmallowfluff och några droppar pepparmyntsolja. Lägg ungefär en tredjedel av blandningen i en separat skål och ställ åt sidan.
  3. Krossa polkagrisarna i en mortel och blanda ner i den större mängden kräm. Ta ut pajformen och bred ut krämen i pajskalet. Ta resterande kräm och blanda i några droppar röd karamellfärg.
  4. Klicka ut den röda krämen över den vita i formen. Gör ett virvlande mönster med en kniv i krämen. Ställ in i frysen minst 5 timmar. Ta fram 10-15 minuter innan den serveras. Dekorera med polkagrisar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.