Servera gärna med en varm chokladsås
Instruktioner
- Kör kakor, kakao och smör i en matberedare. Tryck ut smulblandningen i en springform. Ställ in i frysen.
- Vispa grädden och blanda försiktigt med marshmallowfluff och några droppar pepparmyntsolja. Lägg ungefär en tredjedel av blandningen i en separat skål och ställ åt sidan.
- Krossa polkagrisarna i en mortel och blanda ner i den större mängden kräm. Ta ut pajformen och bred ut krämen i pajskalet. Ta resterande kräm och blanda i några droppar röd karamellfärg.
- Klicka ut den röda krämen över den vita i formen. Gör ett virvlande mönster med en kniv i krämen. Ställ in i frysen minst 5 timmar. Ta fram 10-15 minuter innan den serveras. Dekorera med polkagrisar.
Publicerat den
19 juni 2011
Liknande recept
Skriv kommentar