Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Servera med ris och bara njut! Enligt mitt tycke ett av de bättre recepten med denna rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till såsen. Stek eller woka grönskerna och szechuanpeppar i hälften av oljan på hög värme, lägg sedan åt sidan.
  2. Blanda kyckling, maizena och äggvitor, stek eller woka kycklingen i resten av oljan på hög värme. Sänk värmen och slå såsen över kycklingen, och låt det hela koka 1 minut. Blanda sedan i grönsakerna och koka upp igen. Servera med ris och bara njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.