Samla familjen och bjud på denna populära kötträtt tillsammans med en varm och smakrik majssallad. Detta är en given succé.
Instruktioner
- Kärna ur, skölj och finhacka jalapeñon. Skala och finhacka vitlöken. Blanda limesaft och worcestershiresås med jalapeño och vitlök i en glasskål. Putsa köttet och lägg ner det tillsammans med marinaden i en plastpåse. Pressa ur luften, knyt samman och lägg i kylskåpet 30 minuter.
- Hetta upp grillen. Klä grillgallret med aluminiumfolie och lägg på köttet, släng marinaden. Grilla köttet tills det är läckert gyllenbrunt, ca 15 minuter. Vänd steken en gång.
- Gör salladen medan köttet grillas. Hetta upp oljan i en fettsnål stekpanna. Fräs majs, paprika och lök på medelvärme under omrörning 5 minuter. Tillsätt chili, vinäger och socker. Fräs ytterligare 1 minut. Skeda upp grönsaksblandningen i en skål. Lägg steken på ett serveringsfat och skiva upp den. Servera genast tillsammans med den varma salladen.
Publicerat den
20 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar