Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tabbouleh med persika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1 Skala räkorna. Ställ kallt
  2. 2 Koka bulgur i buljongen tills de är färdiga. Låt dem kallna.
  3. 3 Blanda lök,bulgur, persilja, citronsaft, mynta och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt ungefär 1 timme för smakens skull.
  4. 4 Skär persikorna eller nektarinerna i tärningar.
  5. 5 Blanda i räkor och persikorna eller nektarinerna precis innan du ska äta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.