Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tabbouli

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det finns en mängd olika varianter på denna libanesiska sallad. Det här är min... Gott till grillat, meze mm. Servera gärna med tzatsiki och mhamara (stark paprika o valnötsröra)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulguren tills den är mjuk, ca 10 min beroende på storlek på kornen. Låt svalna.
  2. Skölj persiljan,hacka den fint och lägg i en skål. Hacka rödlöken och tomaten fint och lägg i skålen. Pressa citronsaft över efter smak.
  3. Tillsätt bulgur,olivoljan och resten av kryddorna och blanda om.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.