Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Taboulé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Finhackad bladpersilja med tomat, lök, bourghol och citron.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka den välsköljda bladpersiljan. Om man hackar den flera gånger blir den alldeles för blöt.
  2. Tomaterna hackas fint. Löken hackas och läggs i en skål som blandas med saltet och kryddorna. Sedan blandas persiljan, tomaterna, bourghol, löken, häll i citronsaften och olivolja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hotmuffins 28 januari 2010

    Två kilo bladpersilja???

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.