Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tabouleh

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Matig och fräsch sallad som passar lika bra till kött som stekt lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur i vatten enligt anvisningen på förpackningen, men lägg i en buljongtärning i vattnet. Låt bulguren kallna och rör den luftig.
  2. Blanda dressingen på rödlök, vitlök, citronskal och citronsaft, olja, salt och peppar. Häll dressingen över bulguren och vänd ner grönsaker och kryddgrönt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.