Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Taccogratäng

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Super god gratäng som passar utmärkt för fredagsmyset eller på ett buffebord!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200C Bryn köttfärsen tillsätt tacokryddan och de krossade tomaterna. Låt puttra en stund. Blanda ihop färskosten och creme faichen och smeta ut den i botten på en gratängform. Skär paprikan i bitar och strimla purjolöken. Blanda paprikan med köttfärsröran och häll alltihopa över ostsmeten i gratängformen. Strö den strimlade purjolöken och osten över gratängen, ställ in i ugnen och gratinera i 10-15minuter eller tills gratängen fått fin färg. Servera med en blandad sallad och nacho.chips.

Kommentarer (2)

  • ammmmy 7 februari 2008

    jättegott!!!! Kommer att laga denna gratäng fler gånger!!

  • SofieJa 1 oktober 2008

    Den här gratängen är verkligen jättemumsig. Jag brukar hälla i en burk majs också, det gör det ännu godare tycker vi.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.