Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Taco-pannkaka

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna rätt är enkel att göra med få ingredienser. Den går utmärkt att frysa i skivor och fungerar att värma i micron. Gillar man ost kan man öka mängden i receptet, och även ha på ost på pannkakan innan man lägger på köttfärsen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader.Vispa ihop alla ingredienser till pannkakan.Smörj en bakplåtspanna med margarin. Häll i pannkakssmeten och grädda pannkakan i ca 25 min. Stek under tiden köttfärs, häll i taco-kryddan och de krossade tomaterna, låt puttra några minuter. Ställ det åt sidan att svalna. Stjälp upp pannkakan på ett bakplåtspapper, låt svalna några minuter. Bred ut köttfärsen över pannkakan och rulla ihop den från långsidan som en rulltårta.Lägg den på en plåt,klädd med bakplåtspapper. Lägg riven ost längs "toppen" av rullen. Gratinera en liten stund tills osten smält och fått lite färg. Skär rullen i 2-3 cm tjocka skivor. Servera med tsatziki och en god sallad gärna med majs i.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.