Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacochipsgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Namnet gör inte rätten rättvisa. En rätt som går hem i alla läger. Den som gjort den här gör mer än gärna om den igen. Lätt att äta för både barn och vuxen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek färsen med tacokrydda som det står på påsen ställ åt sidan. Smörj en gratängform med philadelphiaosten både botten och en liten bit upp på kanten.Täck botten och kanten med tortillachips. Bred ut den stekta färsen på chipsen i formen. Lägg på den strimlade purjon.
  2. Täck med riven ost .Ställ in i ugnen 175 grader tills osten smält. Servera med tillbehören som du har i skålar bredvid.

Kommentarer (1)

  • schnauserville 7 november 2008

    kanongott ett måste för alla att prova. ungarna älskade det!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.