Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Perfekt kombination av crepes och tacos! God fredagsmat, men fungerar lika bra alla veckans dagar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pannkakor: Knäck äggen i en skål och vispa dem tillsammans med hälften av mjölken. Häll ned mjölet, och vispa tills alla klumpar försvunnit. Häll i resten av mjölken och saltet. Smält margarinet och häll i smeten. Stek pannkakor.
  2. Fyllningen: Hacka paprika, purjolöken och tomaterna. Fräs köttfärsen. Krydda med tacokryddan och häll på vattnet. Låt koka tills allt vattnet dunstat bort. Fräs paprikan och purjolöken. Blanda detta med köttfärsen och tillsätt de hackade tomaterna. Häll philadelphiaosten och creme fraichen i en burk och vispa till en jämn smet. Jag brukar använda elvisp.
  3. Bred lite av creme fraiche-röran på en pannkaka och häll på lite köttfärsröra. Rulla ihop till en rulle, och lägg i botten av en smord ugnssäker form. Upprepa proceduren på resten av pannkakorna. Häll slutligen den rivna osten över. Sätt in i ugnen i 200 grader tills osten smält.
  4. Servera med tacosås, sallad och gräddfil.

Kommentarer (1)

  • smillaswe 24 oktober 2008

    låter spännande har ide torka på fyllning till crepes och köttfärs i kylen blir till att testa ikväll Smillaswe ps betyg kommer senare dvs

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.