- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Perfekt kombination av crepes och tacos! God fredagsmat, men fungerar lika bra alla veckans dagar.
Instruktioner
- Pannkakor: Knäck äggen i en skål och vispa dem tillsammans med hälften av mjölken. Häll ned mjölet, och vispa tills alla klumpar försvunnit. Häll i resten av mjölken och saltet. Smält margarinet och häll i smeten. Stek pannkakor.
- Fyllningen: Hacka paprika, purjolöken och tomaterna. Fräs köttfärsen. Krydda med tacokryddan och häll på vattnet. Låt koka tills allt vattnet dunstat bort.
Fräs paprikan och purjolöken. Blanda detta med köttfärsen och tillsätt de hackade tomaterna.
Häll philadelphiaosten och creme fraichen i en burk och vispa till en jämn smet. Jag brukar använda elvisp.
- Bred lite av creme fraiche-röran på en pannkaka och häll på lite köttfärsröra. Rulla ihop till en rulle, och lägg i botten av en smord ugnssäker form. Upprepa proceduren på resten av pannkakorna. Häll slutligen den rivna osten över. Sätt in i ugnen i 200 grader tills osten smält.
- Servera med tacosås, sallad och gräddfil.
Publicerat den
7 april 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
låter spännande har ide torka på fyllning till crepes och köttfärs i kylen blir till att testa ikväll Smillaswe ps betyg kommer senare dvs