Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacofärs med vitkål

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dagen efter tacokvällen. Vad göra med den överblivna tacofärsen.. Varför inte röra ihop med vitkål och servera som vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm upp en panna med olja. Skiva och hacka vitlöken bryn sedan i pannan. Tillsätt lite salt direkt i oljan. Hacka/strimla vitkål, lägg i och låt sjuda tills dess att den börjar bli mjuk.
  2. Tillsätt soja, rör om och smaka av.. Rör i gårdagens tacokryddade köttfärs, mängden bör vara ungefär som kålen. Rör om, låt sjuda och smaka av. Lär smaka en hel del tacokrydda.
  3. Tillsätt crème fraiche, rör om, tillsätt lite mjölk för att få rätt konsistens. Smaka av. Lite peppar och salt om så behövs.
  4. Under tiden. Koka upp pasta.
  5. Klart att ätas. Lite grönsaker till är aldrig fel. Toppa med lite parmesanost och några droppar soja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.