Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacofisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Perfekta middagen, snabbt och lätt! Serveras med ris.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost för sig. Häll den över fisken. Krossa chipsen och strö dem över.
  2. Tillaga i mitten av ugnen i ca 25 min. Servera med ris, couscous och glöm inte majs!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.