Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Tacos är gott, fisk är gott. Tillsammans blir det Jättegott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i fisken i en ugnssäker form. Blanda creme fraiche med tacokryddan och slå över. In i ugnen, 200 grader tills fisken är klar.
  2. Pressad potatis och sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • epi 21 januari 2009

    Det här var gott och mycket snabbt & enkelt . Bra vardags recept på fisk. TACK!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.