Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacofisk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Busenkelt

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugn på 225 gr. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik i hop fiskfillerna om de är tunna. Lägg i en ugnsfast form lätt smord. Blanda grädde,tacosås och ost. Häll det över fisken. Krossa chipsen och strö över. Stek fisken mitt i ugnen ca:25 min Servera med ris och en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • saaandris 25 juni 2009

    Det här låter supergott, helt klart värt att prova :)

  • EvisW 10 december 2009

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.