Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacofisk med ris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smarrig ugnsbakad fisk som fått smak av taco-kryddmix och salsasås. Perfekt för den som vill lära sina barn att gilla fisk!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj fisken i kallt vatten, torka av, salta efter behag och lägg i ugnssäker form. Vispa grädden tjock och blanda i crème fraiche, tacomix och salsasåsen. Täck fisken med såsen och strö över osten, gratinera i ugn på 225 grader i cirka 20 min. Servera med fullkornsris och en grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jessika 23 juli 2009

    Det här var jättegott! Eftersom jag försöker äta lite mindre fett gjorde jag den på 4 % Milda "grädde" och 5 % fraiche och trots det blev det krämigt. Helt enkelt ett kanonrecept. Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.