Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacofisk med tortillachips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är ett riktigt höjdarrecept som nog går hem hos stor som liten, man som kvinna. Testa och njuuuut! Ps: Testat att göra det med eller utan tortillachips och det blev gott på vilket sätt jag än gjorde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem i en smord ugnssäker form.
  3. Blanda grädde, tacosås (eller tacokrydda) och ost. Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över (eller strö över lite av ströbrödet). Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 minuter.
  4. Servera med kokt potatis eller ris och gärna med en extra klick hot tacosås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.