Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacogratäng

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett måste för er alla som vill ha en variant av tacos som både är festlig och smakar "bättre" än klassisk tacos.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Fräs köttfärs och lök och blanda i taco kryddmix, tomatkross och matlagningsgrädde.
  2. 2. Strimla purjolök, tärna paprika och lägg i köttfärsröran. Salta och peppra och lägg i vitlök. Låt puttra.
  3. 3. Lägg/Bred philadelfiaost i botten av en ugnsfast form. Lägg/Bred sedan crème fraiche eller gräddfil i ett lager ovanpå (obs! blanda ej – det ska vara olika lager)
  4. 4. Häll till sist över köttfärsblandningen som ett tredje lager ovanpå. Strö riven ost över.
  5. 5. Låt allting bli genomvarmt och så att osten får smälta. Det tar cirka 10 minuter i 200 graders ugnsvärme.
  6. -Servera med tacochips och en grönsallad till-

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • kattis63 7 mars 2008

    Jättegott! Har ätit det till middag i kväll/ Katarina

  • johan090 18 mars 2008

    SUPER

  • jesserlis 1 januari 2010

    hej, tack för ett bra recept. Alla i familjen tyckte om. Fyra stjärnor från oss. /Jessica

  • Handsomesmatte 11 januari 2011

    Har gjort den här gratänget ett par gånger och bjudit på och det har varit jättesuccë! Tack för ett fantastiskt gott recept!

  • Jennicken 22 oktober 2012

    Supergott! Vi använde creme bonjour färskost, med vitlökssmak och det blev toppen ;) Högsta betyg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.