- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Ett måste för er alla som vill ha en variant av tacos som både är festlig och smakar "bättre" än klassisk tacos.
Instruktioner
- 1. Fräs köttfärs och lök och blanda i taco kryddmix, tomatkross och matlagningsgrädde.
- 2. Strimla purjolök, tärna paprika och lägg i köttfärsröran. Salta och peppra och lägg i vitlök. Låt puttra.
- 3. Lägg/Bred philadelfiaost i botten av en ugnsfast form. Lägg/Bred sedan crème fraiche eller gräddfil i ett lager ovanpå (obs! blanda ej – det ska vara olika lager)
- 4. Häll till sist över köttfärsblandningen som ett tredje lager ovanpå. Strö riven ost över.
- 5. Låt allting bli genomvarmt och så att osten får smälta.
Det tar cirka 10 minuter i 200 graders ugnsvärme.
- -Servera med tacochips och en grönsallad till-
Publicerat den
7 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott! Har ätit det till middag i kväll/ Katarina
SUPER
hej, tack för ett bra recept. Alla i familjen tyckte om. Fyra stjärnor från oss. /Jessica
Har gjort den här gratänget ett par gånger och bjudit på och det har varit jättesuccë! Tack för ett fantastiskt gott recept!
Supergott! Vi använde creme bonjour färskost, med vitlökssmak och det blev toppen ;) Högsta betyg!