Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mumsig fredagsmat som alla uppskattar.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 200 g. 2. Bryn köttfärsen, och hacka paprikorna och purkolöken. Häll grönsakerna i köttfärsen, och tillsätt tacokryddan. 3. Blanda creme fraiche och philidelphiaost, och häll det i en ugnsfast form. Var noga med att täca hela bottnen och dess kanter. 4. Häll köttfärsblandningen i formen. Häll över den rivna osten. 5. Gratineras mitt i ugnen tills osten smält. 6. Servera med en grönsallad, tacosås, nachoschips och majs. Underbart gott!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Mikkos40 19 september 2008

    Hej! Jag har idag torsdag ätit din Tacogratäng,och den lär göras flera gånger här i familjen. Mums!

  • plattan 13 november 2009

    Det här har vi äyit massor med gånger. Har även fryst in till" lata" helg dagar.Det är nästan ännu godare då. När det har dragit in lite. Underbart enkelt och gott. Plattan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.