Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacogratäng med bulgur

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En annorlunda tacogratäng.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisning på paketet. Bryn kyckling, champinjoner och majs krydda sedan med tacokrydda. Rör samman salsa och crème fraiche.
  2. Häll den kokta bulguren i en ungssäker form, häll sedan över kyckling, champinjoner och majs. Bred över salsablandningen och strö över så mycket ost du vill ha.
  3. Gratinera i ugnen 20-25 minuter, 225 grader, tills gratängen fått färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anmawa 13 februari 2010

    Jag tyckte den här var riktigt god. Jag har tröttnat på vanlig tacopaj och hela familjen gillade rätten. Ett bra sätt att få visa familjen att burgur är gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.