Enkel och god gratäng gjord på quornfärs och pasta.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Detta blev superduper gott, Jag hade i gul lök, vitlök och jalapenos också.
Vi gjorde denna gratäng på Oxfärs eftersom vi hade det hemma. men nästa gång skall vi prova quorn. Men det var en höjdarmiddag! Min kräsna 13-åring åt så det stod härliga till. Den gör vi gärna om.
supergod!
det var jätt god...
Supergod och enkel att göra. tom mannen som inte gärna äter vegetariskt tyckte den var god.
Jättegod och väldigt mättande!
Otroligt gott. Och min pojkvän som påstår att han hatar vegetariskt älskade den^^
Kanongott! Har gjort den flera gånger nu. Ett tips är att spetsa till det hela genom att lägga halverade coctail-tomater på toppen innan den ska in i ugn. För att dryga ut quornfärsen har jag även blandat i lite paprika och lök.
Gott men behöver definitivt lite paprika/lök etc i sig. Tomaterna ovanpå var osså en jättebra idé!
Verkar jättegott men blir det inte bättre med äkta vispgrädde istället för kemisk matlagningsgrädde?