Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacogryta

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Den här grytan/soppan är jättegod och har blivit älskad av alla som har fått smaka den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka potatis och lägg i en stor gryta. Häll i vatten i grytan så att det täcker potatisen. Slå på plattan och låt koka på hög värme.
  2. Hacka och bryn löken i en stekpanna.
  3. Lägg i och stek köttfärsen i samma panna tillsammans med löken.
  4. Lägg i löken och köttfärsen i grytan. Häll i mer vatten ca 3-4 dl.
  5. Bryt sönder en buljongtärning och låt den koka med i grytan och ha i tacomixen. Salta och peppra efter behov.
  6. Känn med en sticka i den största biten potatis om den är kokt. När den är klar, ha i creme fraiche i grytan och rör runt.
  7. Alternativ är att tillägga mer rotfrukter för att det ska bli matigare.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.