Tacokrydda sätter härlig smak på den här lättlagade grytan.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och finhacka löken. Fräs 2/3 av löken mjuk i 1 msk olivolja i en gryta. Lägg i nötfärs och bryn ca 3 minuter. Strö över tacokryddan.
- Öppna burken med hela tomater och klipp dem direkt i burken med en sax. Häll av bönorna i en sil och häll i grytan tillsammans med tomaterna.
Låt småkoka i ca 5 minuter och smaka av med salt och peppar.
- Gröp ur köttet ur avokadon. Kärna ur och finhacka chilifrukten. Blanda chilifrukten med avokadon samt resten av löken och 1 msk olivolja. Smaka av med citronjuice, salt och peppar.
- Lägg nachochipsen på en bakpappersklädd plåt och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen 1-3 minuter, passa noga så att de inte blir brända.
- Strö över hackade örter över grytan och servera med tillbehören.
Publicerat den
24 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar