Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacogryta med guacamole och nachos

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tacokrydda sätter härlig smak på den här lättlagade grytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skala och finhacka löken. Fräs 2/3 av löken mjuk i 1 msk olivolja i en gryta. Lägg i nötfärs och bryn ca 3 minuter. Strö över tacokryddan.
  3. Öppna burken med hela tomater och klipp dem direkt i burken med en sax. Häll av bönorna i en sil och häll i grytan tillsammans med tomaterna. Låt småkoka i ca 5 minuter och smaka av med salt och peppar.
  4. Gröp ur köttet ur avokadon. Kärna ur och finhacka chilifrukten. Blanda chilifrukten med avokadon samt resten av löken och 1 msk olivolja. Smaka av med citronjuice, salt och peppar.
  5. Lägg nachochipsen på en bakpappersklädd plåt och strö över riven ost. Gratinera mitt i ugnen 1-3 minuter, passa noga så att de inte blir brända.
  6. Strö över hackade örter över grytan och servera med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.