Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Hela familjen jublade. Och till oss äldre gjorde jag en stark sås med cream fraiche paprika & chili + lite grädde.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i bitar. Koka upp taco såsen i en gryta. Lägg ner köttet lite i taget så att grytan kokar hela tiden. Koka upp och låt koka i 10 minuter. smaka av med salt och peppar. Skiva purjolöken och tillsätt den. Servera med kokt ris och majs.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LizzyElisabeth 18 november 2009

    Andra gången jag lagade detta. Brynte jag kycklingen och hällde tacosåsen över, lätt koka ett par minuter och strödde purjolöken över.. Snäppet godare och betydligt enklare.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.