- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Gillar man tacoinspirerad mat så är detta en höjdare!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop gräddfilen, ägget, fransk löksoppa och tacokryddan till en smet. Krydda efter behag. Rör ner nötfärsen. Forma till en limpa och lägg på en smord plåt. Ställ in i ugnen i ca 50 minuter.
- Skala potatisen och koka den tills den är färdig. Låt den svalna lite och dela den sedan i mindre bitar och stek. Strö över ett par nypor ströbröd.Klipp över lite gräslök och salta pch peppra.Stek alltsammans tills det fått fin färg.
- Koka upp crème fraiche i en tjockbottnad kastrull. Rör ner burken med Garlic salsa. Krydda med lite peppar och salt. Låt puttra och ta sedan av kastrullen från plattan.
- Klart att servera!!
Publicerat den
28 juni 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jag har nu ätit din tacoköttfärslimpa,alla tyckte ej om den i familjen dottern och frun tyckte ej om limpan dem tyckte inte det passade med tacokryddan i den, men såsen var god sa dem. Själv tyckte jag den var helt okej,sonen tyckte så där. Men kan man ej göra den med blandfärs och tex grädde istället tyckte den var lite torr med nötfärs?