- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
God vardagsgryta. Prova också att byta ut majskornen mot vita eller röda bönor.
Instruktioner
- Fräs vitkål, rödlök och paprika med matfett i en stekpanna. Grönsakerna ska bli lite mjuka, men ej få färg. Låt vitlöken fräsa med någon minut. Flytta över grönsakerna till en gryta eller kastrull.
- Bryn köttfärsen i fett i stekpannan. Blanda ner kryddorna och låt de fräsa med ett par minuter. Flytta över köttfärsen till grytan/kastrullen.
Blanda ner sojan, tomatpurén och vattnet. Smaka av med salt och svartpeppar.Låt småputtra i ca 10 minuter. Blanda ner majskornen.
Servera tillsammans med kokt ris, sallad och en klick creme fraiche.
Publicerat den
21 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar