Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacokryddad köttfärsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God vardagsgryta. Prova också att byta ut majskornen mot vita eller röda bönor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs vitkål, rödlök och paprika med matfett i en stekpanna. Grönsakerna ska bli lite mjuka, men ej få färg. Låt vitlöken fräsa med någon minut. Flytta över grönsakerna till en gryta eller kastrull.
  2. Bryn köttfärsen i fett i stekpannan. Blanda ner kryddorna och låt de fräsa med ett par minuter. Flytta över köttfärsen till grytan/kastrullen. Blanda ner sojan, tomatpurén och vattnet. Smaka av med salt och svartpeppar.Låt småputtra i ca 10 minuter. Blanda ner majskornen. Servera tillsammans med kokt ris, sallad och en klick creme fraiche.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.