Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Smidigt och lättlagat, tar inte alls många minuter att slånga ihop det här receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krossa chipsen och blanda med kryddpåsarna. Skär kycklingen i lagom stora strimlor och vänd de några gånger i blandningen alt. häll blandningen i en påsa och lägg i kycklingen och skaka ordentligt, se till att alla sidor av kycklingen blir täckt av blandningen.
  2. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. In i ugnen på 250 grader i ca 10 minuter. Servera med grönsaker, ev. chips och ris.
  3. Gärna med en gräddfilsås till eller tzatziki.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.