Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacokyckling med het salsa

(1 kommentar)  
Skriv ut

Ännu ett recept på min "att laga"- lista.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingfiléerna i 3-4 avlånga bitar. Vispa upp äggen.
  2. Krossa nachocpisen i en mixer tillsammans med tacokryddmixen. Doppa kycklingbitarna i de uppvispade äggen och rulla sedan dessa i chipskrosset. Ugnsstek i en ugnsfast form i 225 grader i ca 30 min. beroende på hur stora bitarna är.
  3. Salsa: Skär salladslöken i skivor och finhacka vitlöken. Skär paprika och tomater i bitar. Ta bort det vita i chilipepparn. Hacka den fint. Fräs lök, paprika, tomat och chilipeppar i olja i en kastrull. Tillsätt buljong, vinäger, socker, salt och peppar och låt det bli varmt.
  4. Servera med ris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CamillaP 4 januari 2010

    Gott!! Uppskattat av hela familjen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.