Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

tacolasagne

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

En lasagne à la -Anna och Richard

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttfärsen, häll i burken med krossade tomater, låt koka ihop. Häll i påsarna med tacokrydda men inget vatten som det står på påsen. Salta och peppra. Öppna burken med champinjoner och häll av vätskan samt klipp i små fina bitar. Häll i champinjonerna sist annars blir dom konstiga.
  2. Ta fram en form, häll lite vitsås i botten, lägg ett lager med plattor, varva sedan köttfärs, ost, plattor och vitsås hela tiden. Kan bli vitsås över, slå på lite mera på toppen så blir det saftig och gott.
  3. Låt stå i ugnen på 225 grader i ca 30 min... låt lasagnen vila under folie då hinner den stanna av lite.
  4. Låt det smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.