Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacomuffins

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Tacopaj i all ära, men det är så mycket roligare med muffins!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Muffinssmet: Blanda mjöl, polenta, bakpulver och salt i en skål. Vispa ihop ägg, gräddfil, mjölk och matolja och blanda ner det i mjölblandningen.
  3. Tacofyllning: Stek köttfärsen och tillsätt en påse tacokryddmix och rör om. Häll i de passerade tomaterna och blanda ner majsen. Hacka tomaterna.
  4. Lägg i en matsked av muffinssmeten i muffinsformar som är lite större än normalt.
  5. Ta en rågad matsked av tacofyllningen i varje form, lägg till hackad tomat och en klick tacofärskost i alla formar.
  6. Lägg till en matsked av muffinssmeten över tacofyllningen i varje form och grädda 15-20 min i ugnen.
  7. Topping: Blanda gräddfil och tacodippmix och låt stå kallt tills muffinsarna har svalnat. Bred ut en tesked av toppingen på varje muffins.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.