Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Taconuggets med mangosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Måste testas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfilén i bitar vänd den i uppvispat ägg och sedan i blandningen av tacochips och krydda. stek i olja 5-6 minuter på varje sida på svag värme.
  2. Finhacka 1 mango 2 tomater 1 liten röd lök Blanda 2 msk olja 1 msk rödvinsvinäger 1/2 msk råsocker 1/2 tsk salt 1 krm tabasco vänd ner tomat, mango och lök i vinägersåsen. Servera med kokt ris och tomatsallad med fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.