supergod paj! servera med sallad och gräddfil till så blir det riktigt super...
Instruktioner
- 1. Pajdeg:
Sätt ugnen på 225°C. Blanda mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt vatten (2 msk per 4 port.) och arbeta snabbt ihop degen. Låt vila kallt en stund. Tryck ut degen i en smord pajform. Förgrädda pajskalet ca 10 min.
- 2. Fyllning:
Bryn köttfärsen i lite margarin. Tillsätt kryddmix och resten av vattnet. Rör om. Låt sjuda på svag värme 10-15 min eller tills vattnet kokat in. Rör om då och då.
- 3. Lägg köttfärsfyllningen i pajskalet och bred över crème fraîche. Riv osten och strö över osten.
- 4. Grädda pajen 10-15 min eller tills osten smält och fått fin färg.
Publicerat den
31 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar