Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En bland alla de övriga, men denna är god också.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen och tryck ut i en pajform, ca. 24 cm. Förgrädda 10 min i 200 grader.
  2. Bryn färsen, blanda i tacokryddan och vattnet. Låt småkoka till det mesta av vattnet kokat bort. Glöm inte röra
  3. Hacka tomaterna, löken och pfeferonin
  4. Rör ihop cermé fraichen, majonnäsen, vitpeppar och den rivna osten.
  5. Börja sedan med lägga i färsen. Ovanpå färsen läggs de hackade tomaterna, löken och pfeferonin. Sist brer man på ost-cremé fraichen.
  6. Gratinera 10 min i 225 grader
  7. Serveras med en god sallad

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Piader 22 februari 2008

    denna är fantastiskt god, och lättlagad. piader

  • lismat 5 mars 2011

    Mycket god!! Kommer att göra denna flera gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.