Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj Tacopaj Tacopaj
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En klar favorit hemma hos oss.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Börja med att blanda ihop degen till pajskalet i matberedaren. 2.Kavla ut degen och klä en ugnssäker form med degen. 3. Ställ i kylskåpet ca 20-30 min medan du göra fyllningen.
  2. 4. Sätt på ugnen på 200 gr. 5. Bryn köttfärsen så den blir grynig. 6. Strö mjölet över köttfärsen och häll över tomaterna. Rör om. 7. Blanda i tacokryddan och låt puttra i ca 5 min. Späd ev. med vatten så det inte blir för tjockt. 8. Blanda i svampen och den hackade paparikan som inte ska vara i allt för små bitar. Låt puttra ytterligare i ca 5 min. Smaka av med salt och peppar och ev. mer tacokrydda. 9. Ställ in pajskalet i ugnen i ca 10 min. 10. Skär under tiden de marinerade tomaterna i mindre bitar. 11. Vispa upp de 3 äggen i en skål och blanda med mjölken. 12. Riv osten. 13. Ta ut pajskalet och fyll det med köttfärsröran. Lägg de marinerade tomaterna övererst och stö över osten. 14. Häll på äggstanningen och ställ in i ugnen i ca 30 min till pajen fått fin färg och äggstanningen har stelnat.
  3. Servera pajen med tacochips, gräddfil, tacosås i styrka efter smak och en grönsallad.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • jimboz 15 oktober 2009

    Mums mums ! Den va god och den blir det fler gånger

  • becks85 13 december 2009

    Väldigt god. Kommer göra den flera gånger :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.