Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Såååå god!!!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop ingredienserna till pajdegen. Tryck ut i en pajform. Gärna en med höga kanter och löstagbar botten. Förgrädda 10 min i 225°.
  2. Bryn köttfärsen och löken. Tillsätt vatten och kryddpåsen. Koka så att köttfärsen blir rätt så torr. Lägg allt i pajskalet. Hacka tomater och feferoni efter smak. Lägg överst på köttfärsen.
  3. Blanda ingredienserna till toppingen och bred ovanpå pajen. Grädda 10-15 minuter i 250° tills ytan fått vacker färg.
  4. Servera med en stor blandad sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • astridh 20 mars 2009

    hej Jag vet att det här är en super god paj och jag är glad att jag hittade receptet

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.