Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

Från annsann.com

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop mjöl och smör till en gryning massa. Tillsätt Kesella och arbeta snabbt ihop degen.
  2. Tryck ut degen i en pajform, 24 cm i diameter. Nagga med en gaffel och låt vila i kylen 30 minuter.
  3. Sätt ugnen på 200º.
  4. Stek färsen i matfettet. Tillsätt kryddmixen och vattnet och låt det småputtra i ca 10 minuter.
  5. Blanda crème fraiche, tacosås och ost i en skål.
  6. Förgrädda under tiden pajskalet i ugnen i 10 minuter.
  7. Häll färsen i det förgräddade pajskalet och bred på crème fraicheblandningen.
  8. Grädda i ca 30 minuter tills pajen har fått fin färg.
  9. Servera med nachos, grönsaker och valfria tillbehör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • TheMicks 10 september 2010

    Helt underbart gott! Vi gjorde detta igår och åt tills vi knappt kunde ta oss ur soffan efteråt. Det blev paj över så gissa vad vi ska äta ikväll ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.