Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gjorde även denna på jobbet idag!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tryck ihop margarin,mjöl och krydda. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop degen, låt vila svalt i 30 minuter. Tryck ut degen och förgrädda i 200 grader i 10 minuter.
  2. Stek under tiden köttfärsen, blanda i tacokryddan. Låt puttra ett tag, tillsätt majsen och låt puttra lite till. Bred ut över pajen. Skär fefferonin och strö den över. Strö över tomaterna. Ringla crème fraichen över. Ta den rivna osten och strö över den. Sätt in i 200 grader varm ugn i 30 minuter eller tills osten fått fin färg, serveras med fördel med en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • daniella 18 oktober 2010

    Vilken storlek på formen hade du till pajen?

  • Marre73 18 oktober 2010

    " vanlig " långpanna, man ska inte se bottnen när man trycker ut degen. Min långpanna här hemma är mindre och då blir det lite pajdeg över

  • Disen 9 februari 2011

    Mums! Riktigt "smarrig" tacopaj. Mycket enkel att göra och det var jättegott med crème fraichen. Den här pajen kommer jag absolut att göra igen. Helt klart en 5:a. Tack för receptet.

  • nordan71 11 maj 2012

    En av de bästa taco pajer jag ätit. Kommer absolut att göra den många gånger till. 5 poäng av mig :)

  • monicadanell 30 juni 2012

    En super god tacopaj min son var hem och åt igår men vilken god paj sa han kommer att göra den fl gr i sommar 5 solklara poäng monica

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.