- Serverar: 6 portioner
- Tid: 45 minuter
Skriv ut
Jättegod glutenfri deg, den är även utan vetestärkelse för oss som inte tål vete.
Instruktioner
- Rör ihop mjöl, salt, smör i kuber och vatten till en deg, enklast i matberedare. Obs! Blir något klibbig!
Tryck ut degen i smord form elller pajform. Låt vila kallt 30 minuter. Förgrädda i 200 grader i ca 10 minuter.
- Skala och finhacka löken. Fräs lök i matfett, tillsätt färsen och rör om tills färsen är smulig. Tillsätt kryddmix och vatten. Rör om och låt puttra ca 5 minuter. Fördela färsen i pajskalet.
- Skölj och hacka tomaterna. Skala och finhacka vitlöken. Blanda tomat, vitlök, ost, havregrädde och potatismjöl. Bred blandningen ovanpå färsen. Grädda i nedre delen av ugnen i 225 grader i 20 minuter. Garnera med klippt gräslök och tacochips. Servera med sallad och tacochips.
Publicerat den
8 maj 2010
Liknande recept
Skriv kommentar