- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Har en favorittacopaj men kände att den här fick smaklökarna att vattnas när jag läste receptet. Hoppas den är lika god som det låter.
Instruktioner
- Blanda ihop ingredienserna till pajdegen. Låt smöret vara kylskåpskallt om du mixar degen i matberedare. Tryck ut degen i en rund form som är 20 centimeter i diameter. Förgrädda skalet 10 minuter i 225 grader.
- Fyllning:
Fräs löken i smöret, tillsätt färsen och stek tills den är jämnt grynig. Rör då och då. Tillsätt kryddmix och tacosås och låt puttra någon minut.
- Fördela färsen i det varma pajskalet. Lägg på tomater och feferoni eller jalapeño. Vispa ihop ägg, gräddfil och svartpeppar och häll över färsen.
- Strö över ost och grädda mitt i ugnen, 30-40 minuter.
Publicerat den
30 augusti 2010
Liknande recept
Skriv kommentar