Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj med grahamsmjöl

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Våga testa er fram med att blanda i egna grönsaker, endast fantasin sätter gränser!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör såhär: Sätt ungen på 225 grader. Börja sedan steka köttfärsen och hacka löken. Tillsätt tacokryddan och bryn det på låg värme tills köttfärsen fått fin färg. Hacka paprika och häll av en bruk majs. Under tiden köttfärsen bryns blanda ihop ägg, mjölk, salt och peppar. Blanda sedan ingredienserna till pajdegen och blanda ihop det till en smidig deg. Tryck sedan ut det i en pajform. Tillsätt majsen och paprikan straxt innan köttfärsen ska läggas över i formen och rör om. Häll över redningen, strö över riven ost och ställ sedan in pajen i mitten av ugnen i ca 20-30min. Håll koll på pajen tills den fått fin färg.
  2. Servera pajen tillsammans med färsk grönsallad, keso och creme fraiche

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.