Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacopaj utan deg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Den godaste tacopaj jag ätit.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med att hälla i crème fraiche och philadelphiaosten i en ungssäker form, blanda sedan ihop de och smeta ut så att det täcker hela botten av formen. Därefter steker man köttfärsen tills den får en brun färg och har i tacokryddan. När köttfärsen är klar häller man det i formen med crème fraiche och philadelphiaost och skär lite purjolök och strör över. Till sist lägger man på riven ost och ställer in i ugnen på 200 grader i ca 20 min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Di3ynaba 16 september 2011

    JÄTTEGOD!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.