Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacosallad med nötfärs, cashewsås och mangosalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En färs helt själv på nötter och morötter. Superenkelt, superläckert och lika god varm som kall. Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tacofärs: Släng ner samtliga ingredienser i en matberedare och mixa till en fin färs. Klart!
  2. Cashewsås: Häll bort blötläggningsvattnet och mixa sedan cashewnötterna med övriga ingredienser i en blender. Mixa ett bra tag så att du får en riktigt slät sås.
  3. Mangosalsa: Blanda ihop samtliga ingredienser i en skål.
  4. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Fyll en skål med tacofärs, cashewsås, mangosalsa, bönor och lite av varje av tillbehören.
  5. Svårare än så behöver det inte vara!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.