Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacosås

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Hemmalagad tacosås. Ser lite färglös ut på bilden men den blir riktigt röd.

Ingredienser

Instruktioner

Finhacka lök och chili, fräs sedan några minuter i en kastrull, utan att det får färg. Lägg i övriga ingredienser. Jag tar 3-4 cm på en jalapeno. Det blir lite lagom starkt. Prova dig fram cm för cm. Koka ihop till en fast konsistens. Håller någon vecka i kylen. Går bra att frysa.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • dlight 2 augusti 2009

    Precis vad jag letat efter! =) Ska prova det nästa gågn och efter det lämnar jag en kommentar =P

  • Lindanemon 21 januari 2011

    Tack för ett kanonrecept! Köper ALDRIG färdig tacosås längre.

  • Gabbeflabbe 13 januari 2012

    Supergott, aldrig mer köpesås eller krydda för den delen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.