Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacospaj

(2 kommentarer)  
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god tacospaj.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att blanda ihop grahamsmjöl,vetemjöl, salt,bakpulver, smör och mjölk till en deg. Arbeta degen lätt och kavla ut, lägg i formen och grädda i ugnen på 225 grader i 10 minuter.
  2. Hacka och bryn löken med lite smör i stekpanna och bryn köttfärsen och slutligen tacomixen. Häll ca 1 1/2 dl vatten över, enligt förpackningen till tacomixen och låt puttra i ca 5-10 minuter Lägg allt i pajskalet. Rensa och Hacka tomaterna, blanda med grön chili och lägg på färsen.
  3. Blanda creme fraiche, majonnäs och riven ost och bre detta över pajen. Grädda i 250 grader i ca 10 minuter.
  4. Serveras med sallad, kall öl eller annan lämplig dryck.
  5. Tips: Om man lägger i några nachochips innan man gräddar så blir det lite knaprigt också.

Kommentarer (2)

  • Jossi85 8 oktober 2009

    Mycket gott=)

  • maudeln 27 oktober 2009

    hej§1 vilken bra pajform, hur stor är den o var är den inhandlad?Maud

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.