Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacossnibbar

 
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Gott men en aning pilligt med smördegen!

Ingredienser

Instruktioner

1. Tina smördegen. Bryn färsen. Tillsätt tacokrydda och vatten. Koka upp i 10 min. 2. Tärna tomaten och rör ner tillsammans med majsen. Låt svalna. 3. Kavla ut plattorna. Lägg på fyllning och vik ihop till en trekant. Tryck ihop kanten med en gaffel. 4. Pensla med uppvisat ägg och grädda i 225°, 10 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.