Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tager-vad-man-haver-wok

 
Skriv ut

Det här blev resultatet efter en kylskåpsrensning då det var en riktigt fattig månad. Kalasgott blev det visst och har lagats många gånger därefter:) Kycklingen kan bytas ut/kombineras med räkor och/eller fläskkött. Grönsakerna är helt enkelt dem man har hemma. Stekt ris funkar också istf spaghetti/nudlar. Det viktigaste är smaksättningen. Har man inte farinsocker så funkar strö/råsocker nästan lika bra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda grönsakerna och kyckling i upphettat wokgryta. Smaksätt med thaifisksås, sambal, svartpeppar och kycklingbuljongtärning samt farinsocker. Koka bort vätskan. Strö gärna över mer nötter:)
  2. Under tiden woken blir klar så rör ihop vitlökssåsen och stek spaghetti/nudlar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.